محل تبلیغات شما

انواع شکلات یکی از فراورده های لوکس و ظریف در صنایع غذایی است که ویژگی های کیفی آن دارای اهمیت بسیار زیادی است و بنابراین کنترل عوامل زیر بایستی به طور مرتب روی آن انجام گیرد:

۱- ارزیابی حسی :

ارزیابی حسی تحت شرایط استاندارد توسط افراد آموزش دیده و خبره بر روی ویژگیهای ظاهر، صاف و براق بودن سطح (جلاء)، یکنواختی، شکل، ابعاد، طعم و مزه، بافت، اندازه ذرات و احساس آن روی زبان و غیره انجام میگیرد.

۲- ارزیابی شیمیایی :

شامل pH خاکستر، تعیین رطوبت که مقدار آن نباید از حدود ۱/۵ درصد کند (مقدار بیشتر آن روی ویژگیهای ظاهری، فیزیکی، رنگ و طعم اثر نامطلوب دارد) همچنین مقداز و نوع چربی، اسیدهای چرب، فساد چربی، طیف قندی، وجود ذرات پوسته در پودر کاکائو و اندیسی رفراکت، نقطهٔ ذوب، عدد صابونی، عدد یدی برای کاکائو می باشد.

۳- پدیدهٔ شکوفه زدن (bloom):

عبارت است از پیدایش لکه های سفید شکوفه مانند یا مایل به رنگ تیره روی سطح شکلات که بیشتر در شکلات های تیره ایجاد شده و عوامل مختلفی در آن دخالت دارد که به سه دسته زیر تقسیم می شوند:

شکوفه چربی (Fat bloom) چنانچه مراحل تصفیه، کنچینگ و تمپرینگ به خوبی صورت نگرفته باشد یا بسته بندی مطلوب نباشد در دمای حدود ۲۰ درجه سانتی گراد و بالاتر از آن به تدریج روغنهای دارای نقطه ذوب پایین روی سطح شکلات نفوذ کرده، لکه های سفید رنگی را تشکیل می دهند.


شکرک زدن:(sugar bloom)این نوع Bloom در اثر واکنش بین رطوبت اضافی موجود در شکلات یا رطوبت هوا و شکر ایجاد می شود که حالت کریستالی دارد و زیر میکروسکوپ کریستالهای شکر بخوبی مشاهده می شوند.

لکه های ناشی از رطوبت (Water bloom): این حالت در اثر جذب رطوبت هوا روی سطح انواع شکلات ایجاد می شود.

۴- ذخیره کردن شکلات :

انواع شکلات مستعد جذب رطوبت و بوهای خارجی است.

در نتیجه باید در محل خشک و خنک و بدور از نور و گرما (ترجیحاً دمای ۲۰-۱۲ درجه سانتی گراد) نگهداری شود.

انواع شکلات بسیار حساس به انواع بوهاست از این رو لازم است، شکلات در یک محیط عاری از بوهای خارجی با یک جریان مناسب هوا نگهداری شود.

شکلات نباید بین یا نزدیک محصولات دارای بوی قوی مانند گوشت، ماهی، پنیر، مرکبات، پودر رختشویی و غیره نگهداری شود.

مواد به کار رفته برای بسته بندی محصولات شکلات باید کاملاً خنثی باشد و همچنین این بسته بندی ها نباید هیچ گونه بویی داشته باشند.

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سایر مواد شیمیایی غذایی مثل بهبود دهنده نان ، شیرین کننده های مصنوعی ( آسپارتام ، سوکرالوز، سوربیتول)و می توانید به سایت فروشگاه مواد شیمیایی جهان شیمی مراجعه کنید.

استخرهای فایبر گلاس

چگونگي آماده سازي يك استخر شنا

آموزش نگهداری و راه اندازی استخر

شکلات ,های ,روی ,رطوبت ,انواع ,bloom ,انواع شکلات ,روی سطح ,لکه های ,بسته بندی ,نگهداری شود

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

لوله کاروگیت فاضلابی باران بهاری حمل و نقل بین المللی زرین ترابر لوازم خانگی افراکالا تمیزکردن شوره کثیفی چربی نما آجر سنگ- نانو کردن سنگ نما- جلادهنده سنگ نما و آجر- نانو برای آجر - فروش انواع نانو - نانو گچ- رزین نانویی سنگ- براق زیبا نیوز ویژوال پروژه آموزش برنامه نویسی پایتون اینجاست تشریفات عروسی , تشریفات مجالس , باغ تالار عروسی دانلود انواع کتاب های علوم غریبه وکتاب های کمیاب