محل تبلیغات شما

یکی از مشتقات اصلاح شده نشاسته مالتو دکسترین می باشد که از هیدرولیز محدود نشاسته ذرت که DE آن کمتر از ۲۰ و شامل پلی ساکاریدها و الیگوساکاریدها است، تولید می شود. ‏مالتودکسترین با DE پایین پودری شکل و سفید رنگ و سبک می باشد. معمولا” مالتو با دکسترین ۱۵-۲۰ یا ۱۸-۲۰ لفروش میرسد .

منبع آن می تواند نشاسته سیب زمینی، گندم، ذرت، برنج و … باشد. مالتودکسترین به شکل پودر سفید رنگ یا شربت های غلیظ موجود می باشد که در صنایع غذایی اغلب از فرم پودری آن را ‏استفاده می شود.‏ مالتودکسترین ها همگی از ترکیبات غذایی طبیعی که هنوز از نظر شیمیایی اصلاح نشده اند تشکیل شده است.

در اروپا اجازه مصرف و فروش مالتودکسترین به عنوان یک ترکیب دارای مجوز است اما اتحادیه اروپا آن را به عنوان یک افزودنی دارای مجوز قبول ندارد و دارای عدد E خاصی نمی باشد. در آمریکا نیز مالتودکسترین به عنوان یکی از مواد اولیه تهیه مواد غذایی داری تاییدیه می باشد.

مالتودکسترین با DE پایین ، بسیار قابل هضم بوده و کیفیت محصول را افزیش می دهد. البته در تمام کربوهیدرات های قابل هضم ژل آماده شده از یک بخش مالتودکسترین و سه بخش آب تشکیل شده که فقط یک کیلو کالری بوده و ۱/۹ کالری روغن و چربی را دارا می باشد.

مالتو دکسترین دارای طعم شیرینی ملایم و چگالی ۳۰۰ تا ۴۵۰ ‏کیلوگرم بر متر مکعب است و به علت خواص فراوانش، دارای مصارف گسترده ای در صنایع غذایی،مکمل های ورزشی، دارویی،دسر های منجمد، غذای کودک، پوشش محصولات گوشتی و سالاد ، شیرینی و شکلات، بستنی، نوشیدنی ها و همچنین در صنایع آرایشی بهداشتی و کاغذ سازی می باشد.

توجه :

مالتودکسترین ها در مقایسه با نشاسته خام دارای حلالیت بالاتری هستند و در آب سرد نیز حل می شوند و پس از حل شدن دارای ویسکوزیته پایینی بوده و رقیق می شوند، ولی اگر در حالتی باشند که کنسانتره بالایی داشته باشند و غلیظ باشد، حالت ژله ای پیدا می کنند.

مالتو دکسترین توانایی تشکیل ژل و نگهداری آب را دارد، بنابراین در صنعت می توان از آن به عنوان بهبود دهنده بافت با تشکیل ژل ، نگهدارنده آب و جایگزینی چربی استفاده کرد.

از جمله ویژگی های کاربردی مهم در سیستم های غذایی میتوان به افزایش حجم، ایجاد بافت و بدنه، اتصال به اجزای ایجاد کننده طعم و چربی، محافظت در برابر اکسیژن، براق کنندگی سطحی، کمک به پخش شوندگی و انحلال پذیری، کنترل انجماد و ممانعت از کریستالیزاسیون اشاره کرد.

مالتودکسترین در شاخه های مختلف صنایع غذایی کاربرد دارد که از آن جمله می توان به عنوان بهبود دهنده نان در محصولات نانوایی ، غذای کودک ، اسنک ها ، محصولات قنادی وشکلات (پودر کاکائو )و آب نبات ها ، غذای کنسرو شده، دسر های منجمد ، پوشش محصولات گوشتی و سالاد ، نوشیدنی ها و مخلوط های خشک اشاره کرد که در زیر به آنها می پردازیم

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد سایر مواد شیمیایی اسید های الی ( اسید فسفریک و.) سوالفات ها  و می توانید به فروشگاه مواد شیمیایی جهان شیمی مراجعه کنید.

استخرهای فایبر گلاس

چگونگي آماده سازي يك استخر شنا

آموزش نگهداری و راه اندازی استخر

های ,مالتودکسترین ,، ,ها ,دارای ,غذایی ,می باشد ,به عنوان ,در صنایع ,مالتودکسترین به ,بوده و ,عنوان بهبود دهنده ,پوشش محصولات گوشتی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نوین رایانه همه چیز درباره مهاجرت، اقامت و اخذ ویزا بیوگرافی بازیگران کسب درآمد از اینترنت تولیدی لباس زنانه بهترین یو پی اس ها بشارت کلام خداعیسی مسیح برکه ی نیلو فانوس رایانه فاخته پرواز