محل تبلیغات شما

پودر کاکائو چیست ؟

بعد از استخراج کره کاکائو جسم باقیمانده ماده اولیه ساخت کاکائو یا پودر کاکائو می شود.

مقدار چربی باقیمانده در کیک کاکائو به شرایط پرس کردن و خرد کردن در کاکائوهای مختلف بستگی دارد.

پودر کاکائو عموماً حاوی ۳۰-۲۰ درصد کره کاکائو است. همچنین حاوی ۲-۱/۵ درصد تئوبرومین و کمتر از یک درصد کافئین می باشد.

این الکالوئیدها در طعم تلخ کاکائو و شکلات تأثیر دارند.

پودر کاکائو را بر اساس میزان چربی طبقه بندی می نمایند.

برای مثال در آمریکا کاکائوی صبحانه باید حداقل ۲۲ درصد چربی و کاکائو با چربی متوسط ۲۰-۱۰ درصد و کاکائوی کمتر از ۱۰ درصد چربی باید با برچسب کاکائوی کم چربی به فروش برسد.

به عنوان یک قاعده هرچه محتوای کره کاکائو بیشتر باشد طعم آن بهتر خواهد بود.

فرایند هلندی :

بعضی اوقات چربی کاکائو به وسیله حلال کاملاً استخراج میگردد و به مصرف کاربردهای ویژه می رسد.

از این فراورده در ساخت شکلات مخصوصی کیک های آنژل که حتی مقدار بسیار جزئی چربی بر روی خواص کف کنندگی سفیده تخم مرغ تاثیر دارد استفاده می کنند.

مقداری از کاکائو با قلیا تیمار می گردد تا رنگ تیره تری پیدا کند و طعم آن بهبود یابد.

این روش فرایند هلندی نامیده می شود.

طعم کاکائوی هلندی کمی تلخ تر و قابض تر از همان محصولی است که چنین تیماری بر آن صورت نگرفته است.

روش فرایند هلندی بر روی مغز دانه های کاکائو قبل از اینکه به لیکور شکلات تبدیل شود، صورت می گیرد.

بیشتر بدانیم:

بهبود دهنده نان

شیرین کننده ها مصنوعی ( آسپارتام ، سوکرالوز )

استخرهای فایبر گلاس

چگونگي آماده سازي يك استخر شنا

آموزش نگهداری و راه اندازی استخر

کاکائو ,چربی ,درصد ,پودر ,هلندی ,کاکائوی ,پودر کاکائو ,فرایند هلندی ,کره کاکائو ,کمتر از ,کاکائو به

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

coolservice دوربین های دیجیتال سیمرغ خیال دانلود آهنگ جدید باربری در محمودآباد سیب سرخ هاست ایران blog مجله ساعت گل پیچک